АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 10 Вересня 2024, 16:36
Органами студентського самоврядування Юридичного факультету проведено «неофіційну посвяту перщокурсників»

4 вересня 2024 року Студентська рада Юридичного факультету спільно із Творчим об’єднанням студентів та аспірантів і Профбюро факультету організували та провели для першокурсників «неофіційну посвяту в студенти». 

Перед початком квесту організатори провели для учасників інструктаж щодо поведінки під час звучання сигналу «Повітряна тривога» та наочно ознайомили із найближчими місцями для укриття.

«На такій посвяті хотів би побувати кожний, адже вона пройшла максимально дружньо, атмосферно, весело та запам’ятається кожному. Пройшовши шлях від першого корпусу до стадіону НАУ, члени органів студентського самоврядування розповіли нам про діяльність таких організацій як: Профбюро, Студентська рада факультету та гуртожитку №13 Студмістечка НАУ, Профбюро, Творче об’єднання студентів та аспірантів, а вже на самому стадіоні на них чекали конкурси, лунали пісні, де кожен з нас мав змогу представити себе та продемонструвати свої можливості й таланти. Найбільш нам запам’ятався конкурс, в якому переможці повинні були розбити кулю, яка висіла на дереві та всередині якої знаходився головний подарунок», поділилися враженнями від заходу здобувачі першого курсу. 

Під час прогулянки по території навчального закладу студенти старших курсів також обговорили з першокурсниками подальші їх плани у життєдіяльності факультету задля сприяння в організації освітнього процесу, наукової діяльності, культурно-просвітницької діяльності, спортивно-масової роботи, студентського побуту і дозвілля, системи міжвузівських відносин.

«Ми переконані, що на кожного студента Юридичного факультету НАУ чекає яскраве, насичене подіями студентське життя, а ми прикладемо всіх зусиль для того, аби кожен день перебування в університеті закарбувався в їх пам’яті», – зазначили представники органів студентського самоврядування факультету. 

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет