АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 26 Квітня 2023, 05:58
Онлайн-зустріч із директором Адвокатського об’єднання «Лоєр інвестмент Груп» Олександром Кунцем

25 квітня 2023 року кафедрою конституційного і адміністративного права Юридичного факультету організовано зустріч здобувачів вищої освіти 2-3 курсів із директором Адвокатського об’єднання «Лоєр інвестмент Груп» Олександром Кунцем.

Запрошений гість провів для студентів онлайн-лекцію на тему «Відповідність правової освіти викликам сьогодення». Розповідаючи про свій професійний шлях від молодого помічника юриста, бізнесмена, адвоката, Олександр Дмитрович зазначив, що незважаючи на перешкоди потрібно завжди йти вперед, удосконалювати свої знання, адже усе під силу кожному. Аналізуючи підготовку юристів в НАУ, підкреслено, що вона здійснюється в обсягах діючих освітніх програм Міністерства освіти та науки України. «Освіта залежить від долі України, її зовнішнього та внутрішнього політичного курсу. Оскільки вже почалося відновлення України, важливим є відновлення освіти як однієї з ключових галузей у підготовці людського потенціалу», зауважив гість.

Неабияке зацікавлення у студентів і викладачів викликало роз’яснення практикуючим юристом глобальних тенденцій розвитку правової освіти та викликів сьогодення, які аналізують такі джерела, як Міністерство оборони Великої Британії: «Глобальні стратегічні дослідження – майбутнє починається сьогодні», Міжнародний валютний фонд «Глобальна база даних про борг», Відділ народонаселення ООН «Перспективи світового населення» та ін.

Жваву дискусію у присутніх викликало порівняння вищої освіти країн заходу й України: візія, місія, цінності, протилежні свободи мисленнєвого чи практичного осягнення досліджуваного предмета, формування ціннісного спільного середовища між викладачами та студентами для постійного самовдосконалення, застосування нових технологій, врахування міжнародних трендів та особливостей України.

Студенти Національного авіаційного університету є рушійною силою розвитку закладу вищої освіти, а їх особистий розвиток – запорука якісної освіти.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет