АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 13 Квітня 2022, 10:40
Онлайн-марафон студентських мультимедійних презентацій «Українській «Мрії» – нові крила!»

З нагоди відзначення Всесвітнього дня авіації та космонавтики, 12 квітня 2022 року Юридичним факультетом проведено онлайн-марафон студентських мультимедійних презентацій «Українській «Мрії» – нові крила!», присвячений історії найбільшого і найпотужнішого у світі вітчизняного транспортного літака Ан-225 «Мрія», який було знищено російськими військами в перші дні війни.

У заході, організованому кафедрою теорії та історії держави і права, дистанційно взяли участь студенти першого курсу, які упродовж березня працювали над власними презентаціями. До уваги учасників заходу представлено інтерв’ю з авіадиспетчером Аллою Пурик, яка поділилася своїми враженнями про роботу з «Мрією», яку працівники гостомельського летовища ніжно називали «Марусею».

Переглядаючи мультимедійні презентації, здобувачі вищої освіти згадали дату 21 грудня 1988 року, коли вперше цей велетень піднявся в небо. Презентуючи свої роботи, майбутні правники говорили про «Мрію» у теперішньому часі: «Вона є найбільшим літаком у світі; вона є володарем 240 не перекритих світових рекордів; її поява в аеропортах викликає захоплення тисяч шанувальників авіації; навіть після спалення у неї запрацював двигун – вона «заговорила»!

«Знищенням легендарного літака окупанти намагалися зруйнувати наш світ, поставити нас на коліна, відібрати нашу мрію. Та на заваді їхнім планам стали Збройні Сили України та весь український народ. Слава Україні! Слава українському народу! Українській «Мрії» бути!», підводячи підсумки онлайн-марафону зазначила завідувач кафедри Світлана Головко.

 

“01” width=”200″ />

01 01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет