АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 15 Червня 2022, 06:56
Онлайн ексукрсія до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду

14 червня 2022 року в рамках проведення фахової ознайомлювальної практики студенти першого курсу Юридичного факультету відвідали в онлайн режимі Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду.

Голова Касаційного адміністративного суду Михайло Смокович поділився з присутніми історією про свій шлях у юриспруденції, роки навчання та юридичної практики, дав цінні поради студентам у досягненні вершин юридичної професії.

У другій частині заходу заступник керівника апарату – керівник секретаріату суду Наталія Богданюк познайомила з історією становлення адміністративного судочинства в Україні та запропонувала «пройтися» кулуарами Касаційного адміністративного суду.

Оглядаючи зали судових засідань, відділи, що забезпечують роботу суду та інші приміщення, майбутні юристи отримали вичерпну інформацію про специфіку судочинства в адміністративній сфері. Завершенням заходу стало відвідання частини справжнього судового засідання в онлайн-режимі.

Пізнавальні екскурсії, що проводяться Юридичним факультетом, відіграють важливу роль у підготовці правників, оскільки дозволяють сформувати знання у сфері діяльності судових органів, а також зрозуміти роль юриста у формуванні правової держави.

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет