АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 22 Березня 2024, 09:40
Обмінюємось досвідом в рамках підтримання партнерських відносин із Державним податковим університетом у м. Ірпінь

Завідувач кафедри господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету НАУ Любов Нецька, діючи на основі Угоди про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Державним податковим університетом, взяла участь у методичному семінарі на тему «Сучасні вимоги до освітнього процесу в закладі вищої освіти», який відбувся 21 березня 2024 року на базі Юридичного факультету Державного податкового університету у м. Ірпінь.

У науковому заході також взяли участь представники Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Київського національного університету будівництва і архітектури.

З доповідями виступили науково-педагогічні працівники вище зазначених закладів вищої освіти, зокрема: Оксана Кузьменко, Ірина Похиленко, Богдан Щербина, Любов Нецька, Лариса Мілімко, Євген Колосовський та інші. Представниця Юридичного факультету НАУ Любов Нецька презентувала тему «Проблеми організації роботи із здобувачами вищої освіти».

Учасники обговорили проблеми адаптації освітнього процесу в умовах воєнного стану та організації індивідуальної роботи із здобувачами вищої освіти, використання штучного інтелекту та інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі.

Збагатившись новими методичними знаннями завдяки обміну досвідом, науково-педагогічні працівники Юридичного факультету НАУ будуть обов’язково апробовувати та застосовувати їх у навчальному процесі.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет