АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 19 Березня 2024, 07:57
Обговорення нової редакції освітньо-професійної програми «Правознавство» магістерського рівня вищої освіти

18 березня 2024 року відбулося розширене засідання кафедри господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету, на якому обговорено та погоджено нову редакцію освітньо-професійної програми «Правознавство» спеціальності 081 «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

У засіданні випускової кафедри для спеціальності «Право» взяли участь гарант освітньо-професійної програми Юлія Юринець, заступник декана Ніна Троцюк, представник Ради роботодавців Юридичного факультету Надія Армаш, завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва, голова Студентської ради Юридичного факультету Анжеліка Левченко.

Позитивні рецензії щодо проєкту нової редакції освітньо-професійної програми «Правознавство» надали заступник директора Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України Наталія Оніщенко та заступник голови Державної авіаційної служби України Ігор Зелінський.

Новелами даної освітньо-професійної програми є введення навчальної дисципліни «Актуальні проблеми адміністративного права та адміністративного судочинства», переддипломної практики та кваліфікаційної роботи. Ініціаторами змін виступили стейкхолдери, випускова кафедра та здобувачі вищої освіти.

Зазначимо, що до обговорення проєкту програми мали змогу долучитися всі бажаючі та заінтересовані особи, оскільки він розміщений на сайті НАУ, проте пропозицій чи зауважень до його змісту не надійшло.

Учасники розширеного засідання кафедри господарського, повітряного та космічного права одноголосно схвалили нову редакцію освітньо-професійної програми «Правознавство» спеціальності 081 «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти та запропонували винести її на погодження наукової методично-редакційної ради Юридичного факультету.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет