АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 6 Грудня 2022, 06:58
Нові оберти профорієнтаційної роботи

05 грудня 2022 року Юридичним факультетом проведено профорієнтаційний захід у вигляді круглого столу із залученням старшокласників ЗЗСО на тему: «Юридична професія: стан і перспективи».

Аудиторію слухачів створили студенти 1 курсу та старшокласники ЗЗСО, а саме: Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури №260 міста Києва, Комунального закладу «Великодимерський ліцей» Броварського району Київської області, Ставищенського навчально-виховного комплексу “заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-педагогічний ліцей” №1 Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області, Юридичного ліцею Ставищенського навчально-виховного комплексу “заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – юридичний ліцей” №2 ім. О.С. Паланського Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Авторитетною гостею та цікавим співрозмовником стала висококваліфікована юристка, багатогранна та гармонійна особистість Олександра Парамонова.

Юридична професія є однією з найдавніших, – йшлося у вступному слові, – адже з’явилася вона разом із виникненням держави та права і завжди відігравала надзвичайно важливу роль у становленні та розвитку держави. Споконвіків юристи виступали передовою соціополітичною спільнотою, яка завдяки глибокому розумінню правових процесів здійснювала вирішальний вплив на адміністративну, політичну, економічну та соціальну галузь життя. Сьогодні ж ця професія видозмінилася, намагаючись відповідати потребам сучасного світу. У зв’язку зі стрімким розвитком інформаційних технологій, непрофесіонали вже мають можливість оперативного доступу до величезного обсягу правової інформації, різноманітних безкоштовних юридичних блогів та порталів, де надають необхідні роз’яснення, формалізують та надають тлумачення законів і правових актів.

На ці та інші запитання охоче та цікаво відповіла пані Олександра, з якою обговорено актуальні й проблемні теми практичної діяльності сучасного юриста-фахівця, окреслено її особливості та перспективи.

Прикінцеве слово було надано завідувачу кафедри теорії та історії держави і права, к.ю.н., доценту Олені Макеєвій, яка запросила слухачів до вступу на Юридичний факультет Національного авіаційного університету та продемонструвала відеоролик про авіаційний заклад вищої освіти.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет