АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 4 Жовтня 2022, 15:14
Неофіційна посвята в студенти Юридичного факультету

У житті кожного першокурсника настає момент, коли його приймає велика дружна університетська родина! Проте, зважаючи на ситуацію в країні, в цьому році, усі студенти вимушені навчатись дистанційно, а першокурсники не можуть в повній мірі зануритись у студентське життя та відчути його справжню атмосферу. Щоб хоч якось урізноманітнити щоденні будні здобувачів освіти 1-го курсу, Студентська рада Юридичного факультету спільно із Творчим об’єднанням студентів та аспірантів й профбюро факультету 3 жовтня 2022 року організували та провели для першокурсників «неофіційну посвяту в студенти».

Перед початком квесту організатори провели для учасників інструктаж щодо поведінки під час звучання сигналу «Повітряна тривога» та наочно ознайомили із найближчими місцями для укриття.

Органи студентського самоврядування провели для «мінусят» цікаві конкурси, розповідаючи про легенди та традиції Національного авіаційного університету та Юридичного факультету. Під час прогулянки по території навчального закладу обговорено подальші плани першокурсників у життєдіяльності факультету задля сприяння в організації освітнього процесу, наукової діяльності, культурно-просвітницької діяльності, спортивно-масової роботи, студентського побуту і дозвілля, системи міжвузівських відносин.

«Ми старанно навчаємося, допомагаємо ЗСУ та впевнені, що спільними зусиллями подолаємо агресора. Бажаємо нашим студентам великого натхнення та успіхів у новому етапі їхнього життя та найближчим часом відчути атмосферу справжнього, наповненого різноманітними подіями студентського життя!», – зазначили представники органів студентського самоврядування факультету.

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет