АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 2 Листопада 2022, 19:21
Науковим товариством студентів та аспірантів Юридичного факультету проведено традиційну вікторину «Юний правознавець» – 2022»

1 листопада 2022 року головою Наукового товариства студентів та аспірантів Юридичного факультету Надією Захарчук проведено зустріч зі студентами першого курсу, які навчаються за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність».

Мета – ознайомити здобувачів вищої освіти першого року навчання з діяльністю Наукового товариства студентів та аспірантів та залучити зацікавлених осіб до членства в даній організації.

У своїй доповіді Надія Захарчук висвітлила важливість даного формування, розповіла про переваги вступу в НТСА та запропонувала першокурсникам взяти участь в традиційній вікторині «Юний правознавець» – 2022».

Бажання позмагатися за звання найрозумнішого серед першокурсників виявило 15 найкмітливіших студентів. Структура гри передбачала 2 тури. Перший тур мав назву «Хто найшвидший»: відбіркова гра, де серед найрозумніших потрібно було виділити найспритніших, які й потраплять до фіналу. Учасникам надавалось питання, відповісти на яке міг тільки найшвидший студент. За результатами даного туру до півфіналу увійшло 9 студентів, які проявили найбільшу активність.

У фіналі учасники проходили тест на платформі Kahoot, головне завдання якого – надати правильну відповідь на запитання протягом 20 секунд. За результатами запеклої боротьби перемогу здобули:

3 місце – Станіслав Роздольський (ПР-101Б);

2 місце – Олексій Смиковський (ПР-104Б);

1 місце – Дар’я Желай (ПР-103Б).

За свою активність та бажання працювати переможці отримали сертифікати від НТСА.

Не зважаючи на результат, кожен учасник вікторини є переможцем, адже насмілився зробити крок до випробування своїх сил та вмінь, кинув виклик своїй стресостійкості та страху. Тож, тепер можна з упевненістю сказати, що майбутнє Юридичного факультету в надійних руках талановитих та активних людей.

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет