АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 24 Червня 2022, 10:50
Наукова співпраця Юридичного факультету з Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України

23 червня 2022 року декан Юридичного факультету Ірина Сопілко, професор кафедри теорії та історії держави і права Олена Рябченко та доцент кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва взяли участь у щорічній XІІІ Міжнародній науково-практичній конференції Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України «Актуальні проблеми правового розвитку в умовах війни та післявоєнної відбудови держави», яка присвячена відзначенню Дня Конституції України.

З вітальним словом до відомих вчених-юристів, представників органів державної влади, наукових та освітніх закладів звернувся директор Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України Олександр Скрипнюк, який побажав плідної наукової дискусії та подякував колегам за участь в науковому заході у такий нелегкий для країни час.

Під час пленарного засідання виступили вчені-правники: Анатолій Селіванов, Наталія Оніщенко, Наталія Пархоменко, Людмила Луць, Михайло Савчин, Ірина Кресіна та інші.

Представники Юридичного факультету запропонували до обговорення теми-доповіді: декан Ірина Сопілко – «Розуміння гібридної війни проти України: правовий аспект», професор Олена Рябченко – «Концепт дотримання прав людини в умовах підвищених ризиків», доцент Олена Макеєва – «Інформаційно-комунікативна політика держави в умовах сучасних викликів і загроз».

Співпраця науковців в обговоренні актуальних тем сьогодення сприяє підвищенню рівня професіоналізму науково-педагогічних працівників та розвитку юридичної науки вцілому.

 

01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет