АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 18 Травня 2022, 05:03
Наукова співпраця Юридичного факультету із провідним університетом Грузії

17 травня 2022 року науково-педагогічні працівники Юридичного факультету в рамках проекту ім. Жана Моне «Правове обличчя Європейського Союзу /LFEU» взяли участь в науковій конференції на тему “Правовий вимір досліджень ЄС”, організатором якої виступив Кавказький університет (Грузія).

На пленарному засіданні, присвяченому загальній політиці ЄС в Грузії, учасники конференції мали змогу ознайомитися з питаннями щодо ролі Кавказького університету в розробці політики досліджень ЄС, викликів та стану розвитку навчання у школах ЄС, інтерпретації особливостей юридичної програми та її місця в дослідженнях ЄС, процесів інтерналізації Кавказького університетут через програми Erasmus+.

Зазначені теми були розкриті заступницею Міністра освіти і науки Грузії Нуну Міцкевичі, президентом Кавказького університету паном Кахою Шенгелією, заступником директора Національного центру підвищення якості освіти Лашою Маргішвілі та начальницею відділу міжнародних зв’язків та проектів Кавказького університету пані Іреною Мелуа.

Доцент кафедри теорії та історії держави і права Катерина Водоласкова виступила на засіданні з доповіддю «Політика розвитку правових досліджень в Україні».

Досвід Грузії в інтеграційному процесі та співпраця із Кавказьким університетом є цінними та корисним, адже в 2021 році Кавказький університет був обраний для участі в конкурсі Erasmus+ – Центри передового досвіду Жана Моне (CoE). Дана подія має велике значення для сприяння процесу інтеграції до ЄС у Грузії та активізації залучення академічного сектору до цього процесу.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет