АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 6 Квітня 2023, 07:14
НАУ гостинно відкриває свої двері

5 квітня 2023 року на виконання Плану роботи Юридичного факультету на 2022-2023 н.р. та в рамках угоди про співробітництво між Національним авіаційним університетом і Середньою загальноосвітньою школою № 46 м. Києва доцентом кафедри конституційного і адміністративного права Людмилою Шапенко серед учнів старших класів проведено профорієнтаційний захід «НАУ гостинно відкриває свої двері».

Дана зустріч відбулася з метою роз’яснення основних аспектів правильного вибору професії та набуття професійних знань, адже вибір професійної діяльності є важливим кроком у майбутнє, від якого залежить все подальше життя людини.

До уваги старшокласників було представлено презентацію Юридичного факультету, в якій висвітлено усі перспективи та переваги навчання в НАУ, інформація щодо структури Юридичного факультету та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Майбутніх абітурієнтів зацікавило широке коло питань, пов’язаних із особливостями навчання у закладі вищої освіти, можливістю навчання у групах англомовного проєкту, підготовкою на військовій кафедрі, проходження практики та працевлаштування.

Наприкінці бесіди всім присутнім надано інформаційні матеріали та роз’яснено алгоритм вступу на ЮФ НАУ, а також запрошено на День відкритих дверей 12 квітня 2023 року.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет