АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 16 Листопада 2022, 06:26
Наставники Юридичного факультету взяли участь у тренінгу «Профілактика суїцидальної поведінки серед здобувачів вищої освіти»

16 листопада 2022 року в рамках міжвузівського співробітництва між Харківським національним університетом внутрішніх справ та Національном авіаційним університетом наставники кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету НАУ взяли участь у тренінгу на тему «Профілактика суїцидальної поведінки серед здобувачів вищої освіти».

Лектором тренінгу виступила Вікторія Доценко – доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат психологічних наук, доцент.

«Суїцид (самогубство) – одна з найбільших болючих та актуальних проблем охорони здоров‘я у світі. Суїцид – це трагедія для родини та суспільства. Проте, часто цьому можна запобігти. Знання факторів ризику самогубства, інформації про те, хто може перебувати в зоні небезпеки і що ми можемо зробити, щоб допомогти, суттєво зменшує частоту вчинення самогубства серед населення» – зазначила пані Вікторія.

Наставники кафедри кримінального права і процесу Ірина Літвінова, Юлія Ланцедова, Вікторія Сисоєва, Тетяна Лисько, Діана Майстро разом із завідувачем кафедри Софією Лиховою та професором кафедри Оксаною Пановою прослухавши тренінг підвищили свій рівень обізнаності з висвітленого питання та взяли до уваги рекомендації щодо профілактики суїцидальних тенденцій серед здобувачів вищої освіти.

Наприкінці заходу учасники висловили слова подяки лектору Вікторії Доценко за запрошення та запевнили у готовності до співпраці в подальшому.

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет