АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 13 Вересня 2023, 13:52
Наставниками груп проведено інструктажі зі студентами Юридичного факультету

На виконання наказу ректора від 29.08.2023 №310/од, наставники академічних груп Юридичного факультету ознайомили під підпис здобувачів освіти з Алгоритмом дій під час звучання сигналу «Повітряна тривога», а також провели інструктажі з техніки безпеки та протипожежної безпеки.

12 вересня 2023 року наставником групи ПР-103М Юридичного факультету, доцентом кафедри кримінального права і процесу Іриною Літвіновою для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» проведено також бесіду щодо дотримання Правил внутрішнього розпорядку НАУ, Правил розпорядку в студентських гуртожитках, Кодексу честі студента НАУ.

Ірина Літвінова зазначила, що наставник призначається розпорядженням декана для надання допомоги студентам у формуванні студентського колективу групи, проведення індивідуальної навчально-виховної роботи, з’ясування проблем здобувачів та надання їм необхідної допомоги, контролю за навчальним процесом тощо.

Виховна робота в студентській академічній групі як цілеспрямований процес соціалізації особистості відповідно до існуючих моральних вимог дозволить сформувати у здобувачів вищої освіти стійкі навички Soft skills.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет