АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 11 Грудня 2021, 12:17
Наш закон – наша сила

10 грудня 2021 року з нагоди відзначення Всеукраїнського тижня права доцентом кафедри цивільного права і процесу Ганною Грабовською та студентами Юридичного факультету проведено вебінар для учнів ЗОШ №67 м. Києва на тему «Наш закон – наша сила».

Мета заходу – розширити систему теоретичних поглядів на права дитини, сформувати активну позицію дітей щодо реалізації себе та своїх прав у житті, підвищити правову свідомість.

На початку зустрічі в онлайн-режимі (платформа Google Meet) Ганна Грабовська зазначила, що даний захід відбувається саме тоді, коли в усьому світі відзначають Міжнародний день прав людини. «Наша держава є частиною демократичного світу, де панує верховенство права, повага до прав людини, демократія та правовладдя», зазначила вона. Пані Ганна у своїй доповіді розкрила взаємозв’язок між правами та обов’язками людини і громадянина, обговорила з молоддю низку інших питань, пов’язаних із захистом прав людини в умовах пандемії COVID-19.

Студенти другого курсу ПР-202Б Анастасія Лисюк, Єлизавета Хомусько, Анжеліка Шепетько підготували презентацію, яка допомогла старшокласникам теоретично сприйняти інформацію про механізми реалізації громадянами України права на судовий захист та безоплатну правову допомогу.

Наприкінці заходу майбутнім випускникам надано інформацію про діяльність та підготовку фахівців в сфері права на Юридичному факультеті та обговорено з керівництвом школи перспективи подальшої співпраці.

 

 

01 01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет