АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 7 Травня 2022, 05:02
Налагоджуємо співпрацю із Нантським університетом (Франція)

Нещодавно, у змішаному форматі відбулася зустріч керівного складу Юридичного факультету Національного авіаційного університету із помічником директора Universite permanent Nantes Universite, ingenieur du son et lumiere Thibault (Франція) – Thibault Grasset.

Мета зустрічі – підвищення якості та модернізація освітнього процесу з використанням досвіду передового французького університету, наукове співробітництво та участь у різноманітних наукових програмах та проектах. Адже, одним із ключових напрямків Nantes Universite є гуманітарні науки, а також різні галузі права.

Представники Nantes Universite в оффлайн-форматі мали змогу задати питання завідувачу навчально-наукової криміналістичної лабораторії Лілії Грековій та через відеозв’язок заступнику декана з навчально-організаційної роботи Ніні Троцюк.

Під час зустрічі обговорені питання: налагодження міжнародної співпраці між вищими навчальними закладами; надання освітніх послуг Національним авіаційним університетом під час дії воєнного стану; обмін здобувачами вищої освіти та викладачами в рамках програми Erasmus+; участь науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів у міжнародних конференція, форумах; подальша співпраця у міжнародних експертизах тощо.

У сучасних умовах науково-дослідницької діяльності міжнародна співпраця є невід’ємною складовою життя Національного авіаційного університету, який вважається провідним осередком у галузі освіти і науки. Міжнародна діяльність Юридичного факультету насамперед спрямована на розвиток відносин із зарубіжними партнерами, створення умов для реалізації міжнародних проектів, а також на освоєння світового досвіду у сфері вищої освіти для підвищення якості навчання студентів.  

 

 ВІДЕО: https://youtu.be/Yeuq6MSskhw

01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет