АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 9 Грудня 2021, 10:54
«Найрозумніший першокурсник – 2021»

8 грудня 2021 року на Юридичному факультеті проведено традиційний конкурс серед студентів першого курсу «Найрозумніший першокурсник ̶ 2021».

У змаганні за звання найрозумнішого серед першокурсників взяли участь 14 найкмітливіших здобувачів вищої освіти: Андрій Демиденко (ПР-101Б), Карина Трохимчук (ПР-101Б), Владислав Чимрук (ПР-101Б), Зоряна Бакула (ПР-102Б), Аліна Дудник (ПР-102Б), Маргарита Григоренко (ПР-102Б), Давид Харьков (ПР-103Б), Анна Комашко (ПР-103Б), Сергій Бобренко (ПР-104Б), Карина Захарова (ПР-104Б), Анжеліка Левченко (ПР-104Б), Маркіян Ярош (ПР-105Б), Василь Бугайчук (ПР-105), Алла Ільчук (ПР-105Б).

Цього року конкурс проводився в режимі online та передбачав три тури. Перший тур: відбіркова гра, де серед найрозумніших мали виділити шістьох, які потраплять до півфіналу. За підрахунком голосів, половина учасників набрала однаково-високу кількість балів, тож дане питання було вирішено у додатковому раунді. Другий тур: півфінал, в якому учасники мали надати розгорнуті відповіді на підготовані питання. Серед шести учасників, що взяли участь у другому турі визначено трьох фіналістів: Карину Захарову, Аллу Ільчук та Анжеліку Левченко.

Перед фіналістками було поставлено завдання надати якомога більше відповідей на запитання за темою, яку вони обрали самостійно серед запропонованих умовами конкурсу. Учасницями обрано рубрики: Кіно, Юридична деонтологія та Українська мова. У кожної конкурсантки була одна хвилина для виконання завдання. Студентів оцінювало журі у складі: Ірини Сопілко – декана Юридичного факультету, д.ю.н., професора; Ніни Троцюк – заступника декана з навчально-організаційної роботи, к.ю.н.; Вікторії Череватюк – доцента кафедри теорії та історії держави і права, к.і.н., доцента; Мирослави Ольховік – асистента кафедри конституційного і адміністративного права.

За результатами проведеного конкурсу перемогу здобула студентка групи ПР-104Б Анжеліка Левченко.

Не зважаючи на результат, кожен учасник конкурсу є переможцем, адже насмілився зробити крок до випробування своїх сил та вмінь, кинув виклик своїй стресостійкості та страху. Тож, тепер можна з упевненістю сказати, що майбутнє Юридичного факультету в надійних руках талановитих та активних особистостей.

 

 

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет