АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Неділя, 3 Квітня 2022, 06:18
Національний авіаційний університет виступив співорганізатором 11-ї PAR International Leadership Conference під гаслом – Partner country UKRAINE

1 та 2 квітня 2022 року в рамках Угоди про співпрацю, відбулася 11-та PAR International Leadership Conference (PILC), організована PAR University Collegeand International Partners під гаслом – Partner country UKRAINE. Ключовим партнером заходу став Національний авіаційний університет.

Конференція організована, як платформа для обміну думками наукової спільноти з представниками бізнесу Хорватії та інших країн-членів ЄС.

З привітальним словом до присутніх звернулася декан Юридичного факультету, доктор юридичних наук, професор Ірина Сопілко. «Шановні партнери, наукова спільнота, гості, студенти та усі присутні! Нам приємно в черговий раз бути співорганізтором даного наукового заходу. Як Вам відомо, Україна сьогодні переживає складні часи війни, якої не бачив світ з часів Другої світової. Проте Україна сильна, могутня держава і ми всі віримо, шо вона обов’язково збереже свою територіальну цілісність. Дякуємо ше раз за підримку нашої держави у важкий для нас час та бажаємо нам плідної роботи під час конференції», зазначила пані Ірина.

Доцент кафедри конституційного і адміністративного права НАУ Марина Дей, представила у своїй доповіді правовий огляд основних кроків бізнесу, який опинився в умовах збройної агресії РФ.

Учасники з України розповіли зарубіжним колегам також про напрями роботи університетів в умовах війни. «Тому що війна це час коли потрібно робити крок уперед, а не відступати. І освіта не є виключенням», – зазначили вони.

Громадянка України пані Victoria Zinchuk, EBRD Director for Croatia, висловила слова підтримки українському бізнесу та закладам освіти.

Окрім бізнес проектів, присутні обговорили нові напрями співпраці щодо поєднання науки та бізнесу, відкриття нових освітніх програм та можливість проходження практики українськими студентами на підприємствах в Хорватії.

З програмою конференції можна ознайомитись перейшовши за посиланням: https://www.par-conference.com/program/.

Відеозапис конференції: https://www.youtube.com/watch?v=BAgT8AoXhbE.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет