АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 9 Вересня 2023, 05:06
На Юридичному факультету відкрито виставку на тему «НАУ – 90: політ нормальний!»

До 90-річчя Національного авіаційного університету, 8 вересня 2023 року у Навчальній лабораторії методичного супроводження освітнього процесу Юридичного факультету відкрито тематичну виставку «НАУ – 90: політ нормальний!».

Урочисте відкриття заходу відбулося за участі доктора юридичних наук, заслуженого юриста України, академіка Національної академії правових наук України, професора Київського університету імені Тараса Шевченка Василя Костицького, а також науково-педагогічних працівників та студентів 1 курсу ОС «Бакалавр».

До уваги присутніх було представлено експозицію наукових та навчально-методичних видань, у яких викладено історію та здобутки Національного авіаційного університету: посібники, підручники, монографії, видані в НАУ та на Юридичному факультеті протягом усього часу існування.

Відкриваючи захід, завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва зазначила, «Сьогодні НАУ – один із найпотужніших авіаційних закладів вищої освіти України. Протягом 90-річної історії університет підготував понад 200 000 фахівців, які працюють не лише в Україні, а й далеко за її межами. Вчені, науково-педагогічні працівники, випускники зробили гідний внесок у розвиток вітчизняної та світової науки, техніки і промисловості та стали активними творцями науково-технічного прогресу». Під час доповіді вона ознайомила присутніх із навчальною літературою, що забезпечує вивчення дисциплін кафедри, надала практичні рекомендації з підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів.

Професор Василь Костицький, який протягом певного часу очолював Юридичний інститут «Інститут повітряного і космічного права» (нині – Юридичний факультет), розповів про історію становлення Юридичного факультету, його діяльність та науковий доробок у розвиток Національного авіаційного університету. «Потужні науково-педагогічні школи, зокрема юридична, дають можливість готувати не лише фахівців інженерного профілю, але і юристів у галузі повітряного та космічного права», зазначив професор.

Завідувач навчальної лабораторії методичного супроводження освітнього процесу Віра Новицька презентувала студентам фонд навчальної лабораторії: каталоги статей періодичних видань, конспекти лекцій, практикуми, навчально-методичні комплекси дисциплін тощо.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, яка проходитиме до 15 вересня 2023 року та долучитися до відзначення 90-річної славної історії Національного авіаційного університету!

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет