АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 12 Липня 2023, 08:37
На Юридичному факультеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів

11 липня 2023 року в актовій залі Національного авіаційного університету відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Бакалавр» Юридичного факультету.

Дипломи про вищу освіту отримали 104 випускники, які навчались за спеціальністю 081 «Право», з них 16 – з відзнакою, та 45 випускників спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», – з них 3 з відзнакою. 

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулася проректор з гуманітарної політики та інновацій Світлана Тімкіна та вручила грамоти й дипломи від ректора університету Максима Луцького за активну участь у науково-дослідній роботі та громадському житті випускницям Вікторії Кохтюк, Вікторії Команецькій, Юлії Балуті, Софії Макознак.

Справжньою несподіванкою для дипломованих правників та правоохоронців став відеоролик із привітальними словами від науково-педагогічних працівників Факультету. У свою чергу, слова подяки викладачам, колегам та батькам висловили випускники Юлія Славіта, Ярослав Чубенко, Владислава Процко. Студенти запевнили, що завжди пам’ятатимуть про студентські роки як про одні з найкращих у житті та із задоволенням повернуться до рідного університету.

Декан факультету, доктор юридичних наук Володимир Нікітін побав усім випускникам здійснення заповітних мрій в таких нелегких умовах сьогодення. «Від імені колективу Юридичного факультету бажаю Вам, щоб у Вашому житті склалася доля так, що Ваша професія, яку Ви обрали і та спеціальність, за якою Ви навчалися допомагала Вам у професійній діяльності вирішувати найскладніші завдання. Звичайно, що ми налаштовані побачити Вас у складі магістерських груп, проте сьогодні хочемо подякувати Вам за те, що Ви знайшли в собі сили пройти цей шлях і пройти його достойно. Ви повинні вірити завжди в себе та у свої сили, адже хто як не Ви повинні відбудовувати нашу майбутню сильну правову державу. У добру путь!!!».

Кульмінацією свята стало вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Бакалавр».

Щиро вітаємо наших випускників з успішним завершенням навчання в рідному Університеті! Творчих Вам успіхів, натхнення, професійного росту, великих звершень заради щасливого майбутнього нашої країни!

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01  
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет