АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 29 Лютого 2024, 06:58
На Юридичному факультеті триває профорієнтаційна робота

28 лютого 2024 року доцент кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету Світлана Головко організувала профорієнтаційну тематичну онлайн-зустріч «Правова допомога в умовах воєнного стану» зі студентами Рівненського фахового коледжу інформаційних технологій (Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу), з яким укладено договір про співпрацю.

Даний захід проведено спільно з викладачем коледжу В’ячеславом Білецьким, з метою актуалізації професійного вибору студентів закладу фахової передвищої освіти, з’ясування їхньої мотивації до майбутньої професії та кар’єрного зростання.

Із студентами коледжу проаналізовані головні положення Загальної декларації прав людини 1948 р. та основні права людини, розглянуті питання встановлення окремих обмежень прав і свобод та можливості отримання безоплатної правової допомоги в умовах воєнного стану.

Наприкінці зустрічі присутні ознайомилися з основними напрямками діяльності Національного авіаційного університету та Юридичного факультету, особливостями підготовки майбутніх фахівців, організацією навчального процесу та діяльністю органів студентського самоврядування.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет