АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 27 Вересня 2024, 12:54
На Юридичному факультеті триває активна профорієнтаційна робота

25 вересня 2024 року завідувачка кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Софія Лихова разом із аспірантами кафедри Олегом Адаменком та Олексієм Ковтуном провели профорієнтаційний захід для учнів 11 класів Спеціалізованої школи № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій.

Софія Лихова ознайомила старшокласників із структурою Юридичного факультету Національного авіаційного університету, розповіла про навчальні дисципліни та особливості працевлаштування майбутніх юристів та правоохоронців, які навчаються на факультеті. 

Олег Адаменко та Олексій Ковтун провели для учнів лекцію на тему «Кібербулінг: суспільна небезпека та запобігання йому», яка супроводжувалась цікавим презентаційним матеріалом. 

Проведений захід викликав зацікавлення у майбутніх абітурієнтів до Національного авіаційного університету та, зокрема, Юридичного факультету, надав можливість більш зручного способу зворотного зв’язку із учнями та сприяв активізації співпраці із керівництвом даного закладу загальної середньої освіти.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет