АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 1 Жовтня 2022, 07:27
На Юридичному факультеті проведено заходи, приурочені 31-й річниці незалежності України

На виконання листа Міністерства освіти і науки України №7/202-22 від 06.09.2022 «Про забезпечення виконання абзацу дев’ятого пункту 2 плану заходів з підготовки та відзначення 31-ї річниці незалежності України, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2022 р. №737», на Юридичному факультеті проведено ряд заходів, приурочених 31-й річниці незалежності України.

Так, 29 вересня 2022 року для здобувачів освіти групи ПР-201Б проведено зустріч із Заслуженою артисткою України, доцентом кафедри хореографічного мистецтва Київського національного університету культури і мистецтв, доцентом кафедри хореографії і танцювальних видів спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України Людмилою Хоцяновською.

Пані Людмила розкрила питання про роль культури на формування нації та державності, виокремивши внесок хореографічного мистецтва в популяризацію України у світі та наголосила на важливості націосамоідентифікації за сучасних умов. Заслужена артистка України також розповіла про свій професійний шлях в одному з найвідоміших українських колективів “Сузір’я Аніко”, що стояв у витоків формування сучасної хореографії в Україні та широко відомий у світі.

Під час корпоративної години студенти-юристи не тільки прослухали цікаву інформацію про місце хореографічного мистецтва в культурно-освітньому просторі України, а й отримали професійні поради від артистки щодо презентації себе, публічних виступів та вироблення впевненості для роботи з аудиторією.

У рамках проведених заходів, членом Студентської ради Юридичного факультету Альбіною Шарко (ПР-204Б) підготовлено просвітницькій відеоролик до Дня незалежності України.

«Ми погоджуємось із думкою Валерія Залужного, що незалежність можлива лише коли є люди, які готові за неї боротися. А наша нація підтвердила готовність та свою міць і силу у боротьбі з країною-агресором. І ми переконані, що 32-у річницю відзначатимемо у суверенній, незалежній державі Україна», – зазначили студенти-правники.

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет