АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 13 Квітня 2022, 07:23
Мобільність здобувачів вищої освіти та викладачів Юридичного факультету в рамках програми Erasmus+

У важкі часи для України Національний авіаційний університет продовжує отримувати підтримку від друзів та партнерів. Так, Європейський інститут Саарландського університету Saarland University (Німеччина) запропонував здобувачам вищої освіти освітнього ступеня “Бакалавр” Юридичного факультету Національного авіаційного університету в рамках програми Erasmus+ реалізувати мобільність у другому семестрі 2022 року з наданням грантової підтримки на період мобільності відповідно за максимально прискореною процедурою оформлення всіх необхідних документів.

Участь у конкурсах Програми Еразмус+ дає можливість вищим навчальним закладам вдосконалити навички управління міжнародними проектами, покращити свій організаційний потенціал, відкрити нові горизонти для інтернаціоналізації вищої освіти як на організаційному, так і на індивідуальному рівнях для свого навчального закладу та своїх студентів, викладачів та працівників задля подальшої участі в майбутніх міжнародних проектах з партнерами з усього світу.

Конкурсний відбір згідно програми проведено серед здобувачів освіти англомовного проекту, за результатами якого перемогу здобули студенти з високою успішністю, зокрема: Дарина Шикерява (ПР-406Б), Юлія Рябоконь (ПР-205Б), Олена Ковригіна (ПР-205Б), Юлія Шиян (ПР-305Б), Вікторія Сокольвак (ПР-305Б). Кураторами проекту обрано викладачів англомовного проекту: к.ю.н., доцента кафедри конституційного і адміністративного права Оксану Миронець та к.ю.н., доцента кафедри теорії та історії держави і права Катерину Водоласкову.

Майбутні правники розпочали навчання 11 квітня 2022 року безпосередньо у стінах Європейському інституті Саарландського університету, де будуть отримати знання та практичні навички з Європейського права, права інтелектуальної власності, основ корпоративного права та регулювання конкуренції, міжнародного посередництва, практики Європейського суду з прав людини протягом 4 місяців.

Усі дисципліни в подальшому будуть враховані відповідно до правил програми Erasmus+ у Національному авіаційному університеті.

Керівний склад Юридичного факультету бажає здобувачам вищої освіти гарно навчатися, достойно й почесно зарекомендувати себе, адже вони – обличчя нашої України, факультету, університету та майбутніх юристів України!

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет