АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 24 Листопада 2023, 07:26
Міжвузівське співробітництво з Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара

У рамках співробітництва, 23 листопада 2023 року завідувач кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету, д.ю.н., професор Софія Лихова та аспірант кафедри Олексій Ковтун взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Забезпечення принципів поваги, захисту та реалізації права дитини у цифровому середовищі», присвяченій річниці Конвенції ООН з прав дитини.

Організатором заходу виступив Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, у ході проведення якого сфокусовано увагу присутніх на підтримці України у посиленні її реакції на випадки сексуальної експлуатації дітей, у тому числі в цифровому середовищі, поширенні сприятливих для дітей практик з акцентом на забезпечення прав дітей-жертв та свідків у судових провадженнях, просуванні прав дитини в цифровому середовищі.

Представники наукової спільноти Юридичного факультету презентували змістовні та цікаві доповіді за темою конференції, обговорили висвітлені у доповідях питання та запропонували шляхи їх вирішення.

Проведена конференція сприяла ознайомленню з особливостями практичної діяльності щодо забезпечення принципів поваги, захисту та реалізації права дитини в умовах воєнного стану.

За результатами роботи науково-практичної конференції планується видання збірника.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет