АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Неділя, 13 Листопада 2022, 15:18
Міжнародне стажування науково-педагогічних працівників Юридичного факультету

Завідувач кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Софія Лихова та професор кафедри Оксана Панова 12 листопада 2022 року розпочали міжнародне стажування для педагогічних та науково-педагогічних працівників на тему: “Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід”, яке триватиме до 18 грудня 2022 року.

Організаторами заходу виступили: Ягелонський університет в Кракові, кафедра Польсько-Українських Студій (Польща), Фундація «Зустріч» (Польща), громадська організація «Соборність» (Україна), Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (Україна).

Тема стажування є досить актуальною, оскільки якісно організована проєктна діяльність в закладах вищої освіти відкриває нові можливості щодо покращення інфраструктури та впровадження новітніх технологій в освітній процес. Дане міжнародне стажування спрямоване насамперед на активізацію цієї роботи, набуття слухачами необхідних компетентностей та практичного досвіду написання власних проєктів, які можуть бути подані до міжнародних організацій та фондів.

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет