АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 17 Травня 2024, 05:05
Міжнародна наукова співпраця Юридичного факультету із Сухумським державним університетом (м. Тбілісі, Грузія)

16 травня 2024 року науково-педагогічні працівники Юридичного факультету на запрошення Сухумського державного університету (м. Тбілісі, Грузія) взяли участь у Міжнародній науковій конференції «Політика Європейського Союзу щодо корпоративної соціальної відповідальності».

Конференцію організовано у рамках реалізації проєкту напряму Жана Моне (програма ЄС – ERASMUS +), мета якого – активізація євроінтеграційного дискурсу, сприяння досконалості євроінтеграційних студій, залучення закладів вищої освіти до дослідження євроінтеграційних процесів та поширення ідей Об’єднаної Європи.

Даний захід відбувався у рамках нещодавно укладеного Меморандуму про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Сухумським державним університетом.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор Сухумського державного університету, професор Зураб Хонелідзе та представив актуальну доповідь на тему «Європейський вибір Грузії».

У ході заходу науково-педагогічними працівниками, представниками бізнесу з Грузії, Німеччини, Литви, України та інших країн світу обговорені питання європейського розвитку Грузії, економічних та правових аспектів євроінтеграції, уроків для ЄС в умовах повномасштабної російсько-української війни, впровадження соціального бізнесу у Литві, конституційних прав та соціальної відповідальності у сфері охорони здоров’я, досвіду країн ЄС щодо вимірювання бідності та інші. Завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва була залучена до наукового комітету конференції та виступила із доповіддю «Правове регулювання корпоративної соціальної відповідальності: європейські та національні стандарти».

Під час таких заходів зміцнюється міжнародне наукове співробітництво, набувається досвід європейської співпраці, що сприяє позитивному іміджу Юридичного факультету Національного авіаційного університету на міжнародному рівні.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет