АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 22 Листопада 2023, 10:46
Менеджерка з розвитку бізнесу криптобіржі “EarnBIT” поділилася зі студентами-правниками та аспірантами секретами криптобізнесу

21 листопада 2023 року менеджером з розвитку бізнесу криптобіржі “EarnBIT” (Senior Business Development Manager) Анною Ананьїною для здобувачів другого та третього освітніх рівнів спеціальності 081 «Право» Юридичного факультету проведено вебінар на тему «Нетворкінг криптобізнесу – як це робиться?”.

Захід організовано за сприяння доцента кафедри конституційного і адміністративного права, к.ю.н. Ірини Устинової з метою розширення знань та навичок при вивченні дисциплін «Правове регулювання обігу криптовалют» та «Правові засади децентралізованих фінансів та віртуальних активів».

У ході зустрічі пані Анна розкрила практичні сторони організації та діяльності фінансових структур крипторинку, проанонсувала бізнес складову участі в роботі платформи LinkedIn для майбутніх юристів в частині презентації себе для роботодавців. Доповідач пояснила складові розуміння криптовалютного регулювання для учасників крипторинку. «Глобальний вплив криптовалют на децентралізовані ринки спричиняє структурні ґрунтовні реформи для чинних світових фінансових систем. Це в свою чергу вимагає від юридичних компаній нових правил по наданню юридичних послуг споживачам з дещо оновленим юридичним змістом», – наголосила спікер.

Запрошений гість також розповіла присутнім про світові випадки застосування шахрайських схем у криптобізнесі та досвід слідчих дій при захисті прав постраждалих, доповіла про основні події у сфері криптобізнесу, різноманітні кейси, що відбувалися протягом останніх років, а також про токени, що ґрунтуються на предметах мистецтва. У ході виступу акцентовано увагу учасників на причини крипто-зими, що відбувається через крах біржі FTX та необхідність юридичної експертизи у такому бізнесі. Спікер в деталях пояснила як працює біржа нетворкінг криптобізнесу.

Наприкінці зустрічі Анна Ананьїна, яка є стейкхолдером факультету, запросила здобувачів до співпраці з біржею EarnBIT на рівні junior співробітника.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет