АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 18 Червня 2022, 13:56
Майстер-клас від професора Львівського національного університету ім. І.Франка Оксани Головко-Гавришевої

17 червня 2022 року на Юридичному факультеті відбувся майстер-клас від професора Львівського національного університету ім. І.Франка Оксани Головко-Гавришевої на тему «Політика ЄС у сфері прав людини: витоки і сучасність».

Пані Оксана провела історичний екскурс до становлення та закріплення поваги до прав людини в праві Європейського союзу та розповіла про внесок українських науковців у даний процес. Зосереджено увагу слухачів на доктринальні основи та принципи системи цінностей, пріоритетними серед яких є: плюралізм, недискримінація, толерантність, правосуддя, солідарність, рівність жінок і чоловіків.

Наводячи приклади судових справ про основні права людини, які стали основоположними для прийняття рішень Судом Європейського Союзу, здобувачі вищої освіти отримали змогу більш глибоко дослідити розгалужений та складний характер універсальної системи захисту прав людини, якого пані Оксана набула за минулі десятиліття.

Наприкінці зустрічі професор дала рекомендації, настанови та поради студентам щодо необхідних якостей, компетенцій та професійних навичок над якими вони повинні працювати вже зараз, задля підвищення своєї конкурентоспроможності на конкурсі відбору спеціалістів для роботи в міжнародних європейських установах, з метою якісного та ефективного представлення інтересів України та співвітчизників.

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет