АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 8 Червня 2024, 05:27
Майстер-клас від практикуючого юриста Тетяни Рабко для студентів-правників

7 червня 2024 року адвокатом, радницею ТОВ «МЕТІНВЕСТ БІЗНЕС СЕРВІС» Групи Метінвест, заступницею голови Комітету НААУ з питань електронного судочинства та кібербезпеки адвокатської діяльності, регіональною представницею Молодіжного комітету НААУ — UNBA NextGen у Донецькій області, членкинею Ради Молодіжного комітету – «UNBA NextGen» та Ради Комітету НААУ з питань гендерної політики Тетяною Рабко для студентів першого курсу Юридичного факультету НАУ проведено майстер-клас на тему «Диджиталізація судової системи України».

Пані Тетяна розповіла здобувачам освіти про особливості становлення та функціонування електронного судочинства в сучасній Україні, звернувши увагу на існуючі проблеми, які пов’язані з правовим режимом воєнного стану в країні. Спікерка поділилась власним позитивним досвідом вирішення даних проблем, окреслила перспективи удосконалення судочинства та ведення правничої практики, на прикладах реальних кейсів пояснила тонкощі практичної юридичної діяльності в дигітальну еру.

Наприкінці зустрічі адвокатка побажала молоді зміцнювати інформаційну грамотність та нарощувати англомовну компетентність задля успішної реалізації в майбутній професійній діяльності.

0101
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет