АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 21 Червня 2023, 06:15
Майстер-клас для студентів-правників від адвоката Тетяни Рабко

20 червня 2023 року кафедрою конституційного і адміністративного права Юридичного факультету організовано зустріч для здобувачів вищої освіти 1-2 курсів із адвокатом Тетяною Рабко.

Тетяна Рабко є викладачем Вищої школи адвокатури НААУ, учасницею АО «Всеукраїнська адвокатська допомога», членкинею Ради Комітету з питань електронного судочинства та кібербезпеки адвокатської діяльності у складі НААУ, регіональною представницею молодіжного комітету НААУ – UNBA NextGen у Донецькій області, а також членкинею Ради Комітету з гендерної політики у складі НААУ, радницею ТОВ «МБС» групи Метінвест.

У ході проведення майстер-класу запрошений гість розповіла про переваги електронного судочинства, яке все більше поширюється в судовій системі України, серед яких: економія матеріальних витрат судів у зв’язку з витратами на надсилання документів учасникам процесу та утримання кадрових ресурсів учасників процесу; подання до суду позовних заяв та інших документів в електронному вигляді з використанням електронного підпису; можливість надання онлайн-консультацій та проведення онлайн-засідань; доступність і відкритість правосуддя та багато інших. У кожному випадку спікером наводилися цікаві приклади з адвокатської практики.

Підводячи підсумки зустрічі, пані Тетяна підкреслила, що перехід від застарілого рівня судочинства до електронного не лише дає змогу замінити велику кількість паперових документів та полегшити доступ громадян до правосуддя, а також сприяє тому, щоб зробити правосуддя більш прозорим і менш корумпованим.

Завдяки зустрічам з провідними адвокатами України студенти Юридичного факультету Національного авіаційного університету мають усі можливості для професійного розвитку як майбутнього члена вітчизняної правничої спільноти.

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет