АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 12 Лютого 2022, 16:43
Майстер-клас адвоката Оксани Гайдук

11 лютого 2022 року кафедрою теорії та історії держави і права Юридичного факультету організовано онлайн-зустріч викладачів та студентів із практикуючим адвокатом Оксаною Гайдук.

Оксана Олександрівна поділилася досвідом практичної роботи в галузі юриспруденції, описала основні проблеми та сучасні виклики, з якими доводиться зустрічатися адвокату у своїй професійній діяльності, наголосила на важливості набуття студентами теоретичних знань права під час навчання в університеті. «Грунтовні теоретичні знання є основним фундаментом та запорукою подальшої успішної практичної роботи адвоката», зауважила пані Гайдук.

Окрему увагу доповідачем приділено питанню мотивації, ціннісних орієнтирів юридичної професії, цілеспрямованої систематичної діяльності щодо власного самовдосконалення особи юриста. Зазначено, що найбільш важливим стимулом для розвитку адвоката є надання високоякісних послуг своїм клієнтам та розширення кола справ, де він може стати компетентним.

У рамках адвокатської таємниці Оксана Гайдук розповіла студентам про казусні події оперативного слідства та судового процесу, а також звернула увагу присутніх на ціннісні орієнтири юридичної професії, якими мають бути високі індивідуальні моральні принципи та призначення права як інструменту справедливості.

Результатом зустрічі є отримання студентами практичних порад та цінних настанов від досвідченого юриста, які стануть важливою основою для формування особи майбутнього юриста.

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет