АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 14 Лютого 2024, 08:44
Майбутні правоохоронці готуються до практики у Державній міграційній службі України


13 лютого 2024 року старша викладачка кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Діана Майстро та головна спеціалістка сектору громадянства Дніпровського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Тетяна Лугіна провели для студентів 1 курсу спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» бінарне практичне заняття з навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи України».


Під час обговорення теми «Система, структура, функції, завдання та повноваження Державної міграційної служби України» спікерами зазначено, що Державна міграційна служба України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ, який реалізує державну політику у сферах міграції (імміграції та еміграції), у тому числі протидії нелегальній (незаконній) міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів.


Тетяна Лугіна обговорила зі студентами питання взаємодії ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області та закладів вищої освіти у ході документування студентів-іноземців посвідками на тимчасове проживання, забезпечення виконання іноземцями міграційного законодавства, а також окреслила профілактичні заходи з протидії нелегальній міграції.


Наприкінці зустрічі представниця Державної міграційної служби України відмітила високий рівень підготовки здобувачів освіти, зазначивши, що даний правоохоронний орган потребує висококваліфікованих спеціалістів, які здобувають сьогодні освіту за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність».

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет