АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 26 Жовтня 2023, 08:46
Майбутні правники дізналися секрети адвокатської кар’єри

25 жовтня 2023 року на Юридичному факультеті в рамках вивчення дисципліни «Юридична деонтологія» для здобувачів освіти 1 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 081 «Право» організовано зустріч з практикуючим адвокатом, партнером Адвокатського об’єднання «Василь Рябченко і Партнери» Едвіном Одінцовим.

Відкриваючи захід завідувачка кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва зазначила: «Кар’єра професійного юриста залежить від розвитку його професійних якостей та практичних навичок. Постійний розвиток – важливий ключовий аспект кожного юриста та професійний стимул розвитку його особистісного потенціалу. Саме тому так важливо постійно навчатися чомусь новому у практичній діяльності, зокрема сьогодні, коли країна знаходиться у воєнному стані».

Практикуючого юриста представив адвокат та керівник АО «Василь Рябченко і Партнери», асистент кафедри теорії та історії держави і права, випускник і стейкхолдер Юридичного факультету Василь Рябченко.

Зі здобувачами освіти адвокат обговорив наступні питання: сфери застосування юридичної професії та її престиж у сучасному суспільстві; професіоналізм та компетентність як показник професійної майстерності адвоката; формування в правників професійно-ділових, морально-етичних, інтелектуальних, емоційно-вольових та організаційних якостей для побудови успішної правничої кар’єри.

Наприкінці заходу Едвін Одінцов відповів на запитання присутніх та надав цінні поради щодо подальшого працевлаштування та кар’єрного розвитку. «Успішні люди випромінюють впевненість у собі – вони обов’язково вірять у себе та у справу, якою займаються. Але впевненими у собі їх робить не успіх, а впевненість. Вірте у себе та присвячуйте час своєму розвитку», зазначив адвокат у своєму виступі.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет