АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 7 Квітня 2023, 05:12
Круглий стіл «Авіаційна і космічна діяльність: питання правової теорії та юридичної практики»

У рамках ХХІІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки», 6 квітня 2023 року на Юридичному факультеті відбувся круглий стіл «Авіаційна і космічна діяльність: питання правової теорії та юридичної практики».

Відкриваючи захід, декан Юридичного факультету Володимир Нікітін наголосив на важливості спілкування та обміні досвідом у сфері авіаційної і космічної діяльності, особливо у такий непростий час для України та подякував присутнім за участь у даному заході.

Позитивним є те, що крім викладачів, студентів, аспірантів та молодих вчених – фахівців у сфері права Юридичного факультету до наукової дискусії долучилися і наші партнери, зокрема: спеціаліст з правових питань із Сінгапура Guoqiang Fu та молодий вчений із Київського національного університету імені Тараса Шевченка, к.т.н. Андрій Криволап.

Учасники конференції відзначили, що питання правової теорії та юридичної практики авіаційної і космічної діяльності є надзвичайно важливими сьогодні та непередбачувана військова ситуація й політичні процеси, а також контрзаходи, вжиті країнами по всьому світу ускладнюють визначення короткострокових і довгострокових наслідків російського вторгнення. Проте вже очевидно, що вплив війни на авіаційну транспортну систему матиме далекосяжні наслідки не лише для України, а й для ЄС та всього світу.

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет