АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 13 Квітня 2023, 11:02
Конкурс студентських мультимедійних презентацій «Жити, творити, перемагати: Національному авіаційному університету 90 років!»

До відзначення Всесвітнього дня авіації та космонавтики, а також ювілею Національного авіаційного університету, 12 квітня 2023 року на Юридичному факультеті проведено онлайн-конкурс студентських мультимедійних презентацій на тему «Жити, творити, перемагати: Національному авіаційному університету 90 років!».

У заході, організованому кафедрою теорії та історії держави і права, дистанційно взяли участь студенти першого, третього та четвертого курсів, які упродовж ІІ семестру працювали над власними творчими проєктами.

Представляючи мультимедійні презентації, учасники заходу зауважили, що Національний авіаційний університет – один із найпотужніших авіаційних закладів вищої освіти у світі, в якому навчається близько 25 тис. студентів. Це майбутні пілоти, оператори безпілотних літальних апаратів, спеціалісти з наземного обслуговування авіаційної техніки та авіаційних двигунів, диспетчери та інженери управління повітряним рухом, спеціалісти з бортового обладнання та авіоніки, радіоелектроніки, дизайнери сучасних аеропортів, споруд та доріг, фахівці аеропортових служб, менеджери з авіаційних перевезень та логістики, спеціалісти з кіберзахисту та діагностики систем, екологи, економісти, юристи, психологи та фахівці інших спеціальностей. Враховуючи загальнодержавне та міжнародне визнання результатів діяльності та вагомий внесок у розвиток національної вищої освіти і науки, Указом Президента України у вересні 2000 року університету надано статус національного.

Оцінювали вміння й таланти учасників конкурсу: Ніна Троцюк – заступник декана ЮФ; Олена Макеєва – завідувач кафедри теорії та історії держави і права; Світлана Головко – професор кафедри теорії та історії держави і права.

Яскраве враження на журі справили творчі, пізнавальні та яскраві мультимедійні презентації студентів про Національний авіаційний університет: Анни Шлапак, група ПР-104Б (І місце), Єлизавети Рекунової, група ПР-401Б (ІІ місце), Ігоря Фігорнюка, група ПР-101Б (ІІІ місце).

Крокуємо до наступного ювілею!

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет