АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 13 Квітня 2024, 07:15
Конкурс мультимедійних презентацій на тему «Космос – стихія, безкінечність, диво!» до відзначення Всесвітнього дня авіації та космонавтики

12 квітня 2024 року з нагоди Всесвітнього дня авіації та космонавтики на Юридичному факультеті проведено конкурс мультимедійних презентацій на тему «Космос – стихія, безкінечність, диво!».

У заході, організованому кафедрою теорії та історії держави і права, взяли участь студенти 1-2 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» Юридичного факультету та Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій.

У своїх презентаціях здобувачі освіти акцентували увагу на історико-теоретичних та практичних питаннях освоєння космічного простору, участі України в міжнародних космічних проектах, перспективах розвитку космічних технологій.

Оцінювали вміння і таланти учасників конкурсу завідувачка кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва, доцентка кафедри теорії та історії держави і права Вікторія Швачка та старша викладачка кафедри теорії та історії держави і права Вероніка Олещенко.

Яскраве враження на журі справили творчі, креативні та яскраві мультимедійні презентації Юліани Сидорчук з групи ПР-102Б ЮФ, Христини Воробей і Софії Голуб з групи ПС-207Б ФЛСК (І місце), Вікторії Охріменко з групи ПР-104Б ЮФ та Владислава Яругіна з групи ПР-105Б ЮФ (ІІ місце), Максима Байдюка і Тимофія Максим’яка з групи ПР-101Б ЮФ, Єлизавети Кабанець з групи ПР-103Б ЮФ, Дар’ї Базилевської і Єлизавети Мироненко з групи ПР-105Б ЮФ (ІІІ місце).

Вітаємо переможців! Дякуємо ЗСУ! Разом до Перемоги!

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет