АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 11 Жовтня 2024, 19:21
Команда студентів Юридичного факультету НАУ взяла участь у муткорті від юридичної компанії «АРМАДА»

11 жовтня 2024 року юридична компанія «АРМАДА» (Inst) провела навчальний захід «Armada Moot Court», який зібрав юристів та студентів з провідних закладів вищої освіти України. 

Для участі у змаганнях від Юридичного факультету НАУ заступником декана з навчально-організаційної роботи Ніною Троцюк було створено команду зі студентів 4-го курсу спеціальності 081 «Право» у складі: Єкатерини Зубкової, Валерії Ралець, Мар’яни Денисюк, Анжеліки Левченко та Яни Кушнір.

Першим завданням дівчат було придумати назву команді та отримавши 7 жовтня фабулу справи за 3 дні підготувати відзив на позовну заяву у справі № 910/2098/24, в якій позивачі просили визнати недійсною з моменту укладення Додаткову угоду №1 від 01.07.2023 до Договору оренди № 20-09/01 від 01.09.2020, укладеного між Товариством з обмеженою відповідальністю «Біг Проперті+» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Капітал Інвест».

 У день змагань, вміння боротися та виступати в ролі позивача та відповідача у справі продемонстрували 12 команд, серед яких здобувачі освіти Юридичного факультету Національного авіаційного університету, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана тощо. 

Задля підтримки талановитих студенток Юридичного факультету НАУ, окрім завідувачки кафедри господарського, повітряного та космічного права Любові Нецькоїяка ввійшла до суддівського складу судових дебатів, відвідала захід також в. о. декана Валерія Філінович.

Під час змагань команда Національного авіаційного університету «Lex Femina» продемонструвала високий рівень професійних юридичних якостей, таких як аналітичне мислення, вміння аргументувати свою позицію, ретельність у підготовці та увагу до деталей, підготувавши процесуальні документи та навіть відзнявши відеоматеріал, як доказ, що в свою чергу дуже вразило як організаторів, так і інших учасників муткорту. Таким чином, жіноча команда відзначилась творчим підходом до інсценізації реальних юридичних ситуацій, що підкреслює їхню підготовленість до практичної діяльності в юридичній сфері. І хоча студентки приймали участь в такому заході вперше, жюрі конкурсу відмітило високий рівень їх підготовки та вручили їм сертифікат.

Участь здобувачів освіти в змаганнях у формі модельних судових засідань – це  ключ до отримання ними практичного досвіду в приємній ігровій формі, де кожен учасник може продемонструвати свої знання, навички та проявити лідерські якості. 

Щиро дякуємо нашим партнерам за відмінну організацію муткорту та за надану майбутнім правникам можливість відчути себе справжніми юристами й отримати цікавий практичний досвід.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет