АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 26 Січня 2024, 07:25
Керівний склад Юридичного факультету взяв участь у презентації результатів реалізації пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків у трьох правничих школах України

25 січня 2024 року керівний склад Юридичного факультету Національного авіаційного університету взяв участь у презентації результатів реалізації пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків у трьох правничих школах України.

Організатором проєкту є Міністерство освіти і науки України та Національне агентство з питань запобігання корупції за підтримки Програми USAID «Справедливість для всіх», а його виконавцями виступили: Юридичний факультет Запорізького національного університету, Юридичний факультет Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Юридичний факультет Ужгородського національного університету.

Модерували захід: Артем Шаіпов – юридичний радник Програми USAID “Справедливість для всіх” та Людмила Слива – заступниця голови Офісу доброчесності Національного агентства із запобігання корупції.

Окрім представників правничих шкіл України, участь в обговоренні взяли представники органів державної влади та громадських організацій, студентство закладів вищої освіти, які цікавляться питаннями мінімізації корупційних ризиків та плекання культури нульової толерантності до корупції у вищій освіті, зокрема це: Ярослав Любченко, в.о. Голови Національного агентства з питань запобігання корупції, Михайло Винницький, заступник Міністра освіти і науки України, Юлія Гришина, співголова Робочої групи з питань реформування юридичної освіти Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, голова підкомітету з вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій; Марк Еллінгстад, директор Офісу демократії та врядування Місії USAID в Україні; Девід Вон, керівник Програми USAID “Справедливість для всіх”

Під час презентації учасники дізналися про результати та досвід реалізації трьома правничими школами України даного пілотного проєкту, основні принципи формування культури нульової толерантності до корупції, обговорили підготовлені експертами рекомендації та отримали зворотний зв’язок від партнерів Віталія Серьогіна, декана юридичного факультету Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Тетяни Коломоєць, декана юридичного факультету Запорізького національного університету, Ярослава Лазура, декана юридичного факультету Ужгородського національного університету.

Підводячи підсумки заходу його учасники висловили готовність до впровадження наданих рекомендацій у правничих школах України.

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет