АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 3 Грудня 2021, 09:51
Інформальна освіта викладачів Юридичного факультету

4 грудня 2021 року в межах розвитку інформальної освіти на Юридичному факультеті, обміну досвідом та підвищення методичної майстерності, науково-педагогічні працівники Юридичного факультету взяли участь у тренінгу “Методичний практикум онлайн викладання юридичних дисциплін”, який організовано кандидатом психологічних наук, доцентом, адвокатом, медіатором (DAA) Оленою Можайкіною.

Учасниками заходу розглянуто механізми формування компетентностних знань до формування усвідомленої компетентності, методичні прийоми формування критичного мислення у здобувачів, використання правових казусів, задач, казок, завдань – методичних складових, які можуть бути використані для урізноманітнення методичних прийомів при викладанні. Науково-педагогічні працівники Ольга Гусар, Ірина Устинова, Мирослава Ольховік отримали можливість попрацювати з платфорою Wоrdwall, яка використовується для створення інтерактивних та друкованих матеріалів з метою урізноманітнення методів викладання, а також виконали практичні завдання, які безпосередньо дали змогу викладачам зробити власні висновки по застосуванню методичних прийомів проведення занять.

Предметом дискусії стали питання пошуку найбільш ефективних форм проведення лекційних занять з правничих дисциплін в режимі онлайн, а також їх практичної складової. Порушена при обговоренні проблема та внесені пропозиції стимулювали кожного із науково-педагогічних працівників до пошуку нових методів роботи в режимі онлайн та їх урізноманітнення.

Захід став підгрунттям для подальшої співпраці з викладацькою та науковою спільнотою, а його учасники мали можливість поділитися власним досвідом організації навчального процесу за дистанційною формою, способами налагодження комунікацій зі слухачами.

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет