АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 11 Грудня 2021, 10:26
Інформаційно-просвітницький центр Юридичного факультету розпочав свою роботу

З нагоди відзначення Міжнародного дня прав людини та Всеукраїнського тижня права на Юридичному факультеті розпочав свою роботу Інформаційно-просвітницький центр з прав людини, який відкрито у рамках підписаного меморандуму про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Національним авіаційним університетом. Метою створення центру є проведення правопросвітницької роботи та формування правосвідомості та правової культури молоді.

У грудні 2021 року директором Інформаційно-просвітницького центру, доцентом кафедри теорії та історії держави і права Оленою Макеєвою спільно зі студентами Юридичного факультету проведено правопросвітницькі заходи для школярів міста Києва. Так, 9 грудня з учнями Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов № 220 міста Києва проведено правопросвітницьку бесіду «Юридична відповідальність неповнолітніх». Студенти Зоряна Бакула та Ольга Слуцька підготували презентацію, в якій висвітлили поняття та види юридичної відповідальності неповнолітніх. 10 грудня у Спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови і літератури № 260 міста Києва відбувся тренінг з правового виховання на тему «Право у моєму житті», під час проведення якого студенти Яна Темченко та Маргарита Григоренко розкрили сутність права, його ознаки та функції, міжнародні та національні стандарти прав людини. Олена Макеєва акцентувала увагу учнів на роль права людини у житті суспільства, наголосивши на необхідності належного правового регулювання суспільних відносин.

Бажаємо випускникам шкіл успіхів у навчанні, високих балів на ЗНО та невдовзі стати частиною родини Юридичного факультету Національного авіаційного університету!

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет