АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 15 Березня 2021, 06:44
Глобалізаційні тенденції розвитку інституту інтелектуальної власності та кібербезпеки

05 березня 2021 року в навчальній лабораторії методичного супроводження освітнього процесу Юридичного факультету для студентів 3-го та 4-го курсу за участю директора Центру компетенції адресного простору мережі Інтернет Наталі Разиграєвої відбулася виставка на тему: «Новітні тенденції розвитку інтелектуальної власності в умовах глобалізації», присвячена сучасній проблематиці галузей інтелектуальної власності та кібербезпеки.

Під час заходу студенти ознайомилися з монографіями, навчальними посібниками, підручниками та періодичними виданнями, в яких відображено зміст та призначення правового регулювання інтелектуальної власності в Україні та світі, а також інші правові проблеми, з якими сьогодні стикається авторське право та право промислової власності в умовах інформатизації.

Для кращого розуміння піднятих питань та поглиблення знань студентів фахівцем в сфері інтелектуальної власності Наталією Разиграєвою проведено лекцію, основними питаннями якої стали: методи захисту прав власників веб-сайтів, охорона прав на контент веб-сторінок, засоби боротьби із порушниками прав у доменних спорах. Свій виступ доповідачка підкріпила кейсами з власної практики, що допомогло студентам засвоїти основи регулювання правовідносин в Інтернет-просторі.

Матеріали виставки та доповідь запрошеного спікера сприяли набуттю нових знань майбутніми юристами щодо проблем та особливостей розвитку інституту права інтелектуальної власності в умовах глобалізації, а також допомогли їм усвідомити важливість поваги до прав інших сторін у відносинах щодо об’єктів авторського права та права промислової власності.

 

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет