АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 16 Вересня 2022, 11:00
Gaudeamus студентство! На Юридичному факультеті відбулася посвята у першокурсники

15 вересня 2022 року на Юридичному факультеті в онлайн форматі відбулася “Посвята у першокурсники”.

«Посвята у студенти – це одна із найголовніших подій у житті кожного студента, подія, яку першокурсники запам’ятають назавжди. У цей день Ви стаєте повноправним членом дружньої родини нашого факультету та отримуєте новий статус «студент». Сумлінно навчайтесь, збагачуйте власні знання та життєвий досвід, ростіть справжніми патріотами України, а в душі завжди залишайтеся добрими, справедливими й чесними», – зазначила у вітальній промові декан Ірина Сопілко.

Захід продовжився переглядом відеоролику про факультет, який підготовлено студентом 3-го курсу Дмитром Чернявським спільно з Головою студентської ради гуртожитку №13 Дарією Матвієвою. Після перегляду відеоматеріалу першокурсники спеціальності 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» мали змогу поспілкуватися із науково-педагогічним складом, завідувачами кафедр, керівниками структурних підрозділів факультету, а також із представниками органів студентського самоврядування.

«Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує досягати більших успіхів не тільки у навчанні, але й у творчості. Запрошуємо усіх творчих особистостей приєднатися до команди Творчого об’єднання студентів та аспірантів факультету та відчути справжню атмосферу студентського життя», – виступаючи зазначив капітан команди ТОСА Владислав Ширкін.

Наприкінці урочистої посвяти в студенти, декан факультету Ірина Сопілко відповіла на запитання першокурсників, які стосувалися в основному початку навчального процесу.

Щиро бажаємо всім першокурсникам активної участі в житті та розвитку факультету й університету. Усе в ваших руках!

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет