АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 29 Квітня 2022, 04:25
Функції Державної міграційної служби під час воєнного стану

28 квітня 2022 року для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» проведено зустріч із начальником управління юридичного забезпечення Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області Андрієм Лелеко.

Андрій Лелеко є членом Ради роботодавців Юридичного факультету НАУ та стейкхолдером факультету.

Очільник управління розповів про необхідні знання, які потрібно мати претенденту на посаду у цій службі, особливості виконання посадових обов’язків працівниками міграційної служби. Окремо зосередив увагу присутніх на особливостях роботи міграційної служби під час воєнного стану та навів низку прикладів із своєї діяльності по попередженню незаконної міграції.

«Працівникам міграційної служби слід бути особливо пильними до дотримання законів України під час воєнного стану. Справа в тому, що зараз значна кількість людей змінює місце проживання, а міграційна служба повинна ретельно вести облік як внутрішньо, так і зовнішньопереміщених осіб. Що стосується останньої категорії осіб, то тут працівники міграції служби здійснюють свою діяльність у співпраці із працівниками прикордонної служби», – зазначив Андрій Лелеко.

Наприкінці зустрічі Андрій Лелеко відповів на численні питання студентів щодо того, на які нормативні акти треба звернути увагу при підготовці для проходження комісії при прийнятті на роботу та якими знаннями повинен володіти претендент для участі у конкурсі.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет