АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 6 Жовтня 2023, 07:28
Формуємо духовні цінності студентської молоді

5 жовтня 2023 року студенти академічних груп ПР-101Б та ПР-103Б Юридичного факультету у супроводі наставників Людмили Шапенко та Ірини Слободської відвідали один із відділів Національного заповідника «Софія Київська» – Кирилівську церкву.

Під час екскурсії студенти довідалися про унікальність музейно-сакральної пам’ятки архітектури ХІІ століття, що полягає в її винятковій історичній та художній цінності. Адже після Софійського собору це другий храм у місті Києві, що зберігся з часів Стародавньої Русі у первісному вигляді, а синтез різних культур і шкіл живопису становить одну з особливостей художнього оздоблення Кирилівської церкви. Автентичність музею-заповідника прослідковується в монументальному живописі, що відтворює понад 800 квадратних метрів фрески з неповторними сюжетами тих часів, а роботи багатьох українських митців ХІХ століття довершують повноту духовного надбання українського народу.

Даний захід дозволив студентам не лише познайомитися ближче з культурною спадщиною минулих поколінь, а й зрозуміти важливість духовно-етичного розвитку особистості, що є невід’ємною частиною культурного життя кожної людини.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет