АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 4 Березня 2024, 06:53
Фахова науково-педагогічна практика аспірантів кафедри кримінального права і процесу

Відповідно до п. 3.4 Положення про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у Національному авіаційному університеті, затвердженого наказом від 12.07.2023 № 279/од та згідно наказу в.о. ректора НАУ від 18.01.2024 №65/ст «Про організацію та проведення фахової науково-педагогічної практики», аспіранти другого року навчання кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Олег Адаменко, Андрій Бахмач, Олексій Ковтун, Марія Сорока в період з 5 лютого 2024 року по 3 березня 2024 року проходили фахову науково-педагогічну практику.

Під час проходження практики здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти навчилися: вільно презентувати та обговорювати з фахівцями і студентами результати досліджень, наукові та прикладні проблеми в галузі права державною та іноземною мовами; кваліфіковано відображати результати досліджень у наукових публікаціях у провідних міжнародних наукових виданнях з використанням правил академічної доброчесності; глибоко розуміти загальні принципи та методи юридичної науки, а також методологію наукових досліджень, застосувати їх у власних дослідженнях у сфері права та у викладацькій практиці; фахово здійснювати науково-педагогічну діяльність у вищій юридичній освіті та застосовувати сучасні освітні технології вищої школи.

Звіти аспірантів заслухано та схвалено на засіданні кафедри кримінального права і процесу (протокол №3 від 4 березня 2024 р.).

За результатами проходження науково-педагогічної практики здобувачі отримали такі компетентності як: здатність застосовувати сучасні інформаційні технології, бази даних та інші електронні ресурси, спеціалізоване програмне забезпечення у науковій та навчальній діяльності; здатність здійснювати науково-педагогічну діяльність у вищій юридичній освіті та застосовувати інноваційні освітні технології вищої школи.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет