АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 30 Липня 2022, 11:18
Фахівці Юридичного факультету НАУ пройшли онлайн-курс «Базові правила безпеки в цифровому середовищі»

У липні декан Юридичного факультету (ЮФ) Національного авіаційного університету Ірина Сопілко та доцент кафедри цивільного права і процесу факультету Валерія Філінович пройшли навчальний курс з кібергігієни та отримали міжнародні сертифікати.

Навчання було організоване партнером НАУ Фондом цивільних досліджень США CRDF Global спільно з українськими національними експертами з кібербезпеки.

Онлайн-курс «Базові правила безпеки в цифровому середовищі» складався з 11 навчальних анімованих відеомодулів. За допомогою інтерактивних вправ і практичних завдань, представники факультету опанували базові правила захисту даних на комп’ютерах та мобільних пристроях, а також у соціальних мережах, навчилися легко відрізняти фейкові новини, дізналися про найпоширеніші помилки користувачів у цифровому просторі та про способи запобігання діям кібершахраїв.

Знання основ інформаційної та кібергігієни мають надзвичайне значення, адже в умовах ведення війни рф проти нашої держави та застосування ворогом найпідступніших методів маніпуляції з інформацією дуже важливо вміти захистити себе, аби не стати жертвою інформаційних злочинів.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет