АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 25 Квітня 2023, 06:46
Екскурсія студентів-правників до Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду

На виконання Плану роботи Юридичного факультету на 2022-2023 н.р., 24 квітня 2023 року студенти 3-го курсу ОС «Бакалавр» у супроводі доцента кафедри конституційного і адміністративного права Людмили Шапенко відвідали Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду.

У ході екскурсії майбутні правники мали можливість оглянути зали судових засідань, конференц-зал, атріум, бібліотеку Касаційного господарського суду, що дозволило їм краще зрозуміти особливості діяльності структурних підрозділів Суду та специфіку господарського судочинства в цілому.

Студенти також побували в Музеї історії господарських судів України, виставкові матеріали якого висвітлюють історію формування арбітражно-судової системи на українських землях та реформування системи господарських судів в незалежній Україні. Представлені експозиції демонструють професійну та наукову діяльність суддів Верховного Суду, видавничу й благодійну діяльність господарських судів України, а також бойові подвиги суддів та працівників апаратів господарських судів України в операції об’єднаних сил на Сході України протягом 2014-2022 рр. та у нинішньому протистоянні військовій агресії РФ.

Здобувачі вищої освіти залишили слова вдячності у Книзі відгуків суду за проведення цікавої та змістовної екскурсії, що посприяла формуванню більш чіткого уявлення про особливості професії судді та роботи в судовій установі.

 

01 01 01
01 01 01
01   01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет