АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 6 Червня 2024, 08:58
Два студенти Юридичного факультету НАУ стали переможцями стипендіальної програми «Завтра.UA» 2023-2024!

4 червня 2024 року на сайті стипендіальної програми «Завтра.UA» оприлюднено список учасників, які за підсумками трьох турів стали переможцями вісімнадцятого конкурсу, з поміж яких двоє студентів 4-го курсу Юридичного факультету спеціальності 081 «Право» Ольга Гончарук та Максим Луцький.

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді, головна мета якої – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

Конкурс проходив в три тури та тривав з жовтня 2023 р. по червень 2024 р. Для реєстрації учасники мали написати наукову роботу на актуальну тематику, мотиваційне есе та подати рекомендаційний лист з переліком своєї громадської та наукової активності. Фінальним етапом відбору була розробка проекту в команді та обов’язкова співбесіда, яка визначала особистісні якості претендентів.

Від Юридичного факультету у третій тур пройшли всі три здобувача вищої освіти, які взяли участь у програмі, а саме:

МОльга Гончарук, студентка групи ПР-401Б (тема наукової роботи «Компенсація шкоди, завданої порушенням прав громадян України внаслідок збройної агресії російської федерації». Науковий керівник – заступник декана, к.ю.н., доцент Ніна Троцюк);

Максим Луцький, студент групи ПР-403Б (тема наукової роботи «Легалізація медичного канабісу та її наслідки». Науковий керівник – заступник декана, к.ю.н., доцент Ніна Троцюк);

Анна Кононенко, студентка групи ПР-101М (тема наукової роботи «Правові аспекти захисту культурної спадщини України під час російської агресії». Науковий керівник – завідувач кафедри теорії та історії держави і права, к.ю.н., доцент Олена Макеєва).

За результатами третього етапу програми Ольга Гончарук та Максим Луцький впорались з усіма випробуваннями та вписали свої імена в історію, оскільки потрапили до 54-х найкращих студентів України та стали стипендіатами програми Завтра.UA 2023-2024!

Зі списком стипендіатів Завтра.UA 2023/2024 можна ознайомитись за посиланням: https://zavtra.in.ua/2024/06/04/fond-viktora-pinchuka-ogolosyv-peremozhtsiv-stypendiativ-konkursu-zavtra-ua-2023-2024/.

Дані студенти протягом року отримуватимуть щомісячну стипендію від Фонду Віктора Пінчука, а також матимуть змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Вітаємо наших стипендіатів та їх наукового керівника! Бажаємо студентам успіхів у їх подальших починаннях та сподіваємось, що їх проекти, розроблені в рамках стипендіальної програми Завтра.UA, будуть реалізовані вже найближчим часом.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет