АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 22 Грудня 2022, 08:47
Доцентка Юридичного факультету Валерія Філінович взяла участь в засіданні депутатських груп “Рівні можливості” Житомирської області

21 грудня 2022 року доцентка кафедри цивільного права і процесу Юридичного факультету НАУ Валерія Філінович взяла участь в підсумковому засіданні депутатських груп “Рівні можливості” Житомирської області.

До зустрічі долучилися голови груп, членкині ДГГП та представниці ініціативних груп громад Житомирської області, що працюють задля посилення та підвищення спроможності депутатських груп та розбудови політичної участі жінок.

Тема доповіді Валерії Філінович була присвячена основам кібербезпеки та кібергігієни в умовах гібридної війни та безпосередньо повномасштабного вторгнення російської федерації в суверенну та незалежну Україну.

Доповідач розкрила причини злому акаунтів електронної пошти та соціальних мереж, веб-сайтів та мету викрадення персональних даних. «Використання надійних паролів, перевірка безпекових якостей активних профілів, застосування додаткових засобів захисту, регулярне резервне копіювання і оновлення системи гаджету …- це 6 важливих кроків, що допоможуть кожному убезпечити себе, свої дані та свої акаунти від зловмисників і шахраїв», зазначила пані Валерія.

Організація, проведення та участь громадськості в таких заходах є нагальним завданням на сьогодні, адже країна-агресор використовує всі доступні засоби задля маніпулювання думкою українців, введення їх в оману, дезінформування та насадження своїх реваншистських ідей, в тому числі шляхом використання кіберпростору.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет